Oldal kiválasztása

Cél a 100 év! GO100

Úgy döntöttem, hogy boldog leszek,
mert az nagyon egészséges!
ÉLNI JÓ!

A GO100 azaz ‘CÉL A 100 ÉV’ program

AZ EGÉSZSÉG MŰVÉSZETE

MIÉRT?


A GO100, azaz a Cél a 100 év edukációs/oktatási programot azért hívtam életre, hogy a saját pozitív példámmal segíthessek neked is egészségessé válni, sokáig és boldogan élni. Én csak a magot ültetem el, te meg majd locsolod, ápolod és hidd el: nagyon magasra nő majd a élet fája. Csak legyél következetes és bízz magadban, abban amit és ahogy teszel. Tanulj, képezd magad, légy a saját orvosod és GO100!

go100 happiness

go100 happiness

Rólam
Rippel Ferii vagyok, világlátott artista és életművész, természetgyógyász. Eddig kilenc egyedi világrekordot állítottam fel földön, vízen és levegőben, a Föld leghíresebb műsorainak színpadain léptem fel testvéremmel –a Rippel Brothers- előadásainkkal eddig, több, mint 10ezer alkalommal.

Megtanultam kezelni azokat a dolgokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy a testünk jól működjön. Először is megértettem azokat a folyamatokat, amelyek a természetes fejlődésünket segítik. Ilyen például a növekedési hormon működése. Egyes sportolók megpróbálják külsőleg bevinni ezt a hormont, akár illegális formában is. Én viszont tisztán játszom. Ellenőrizhető sportolóként megtanultam a test jelzéseinek értékelését. A növekedési hormon- és általában a szervezet hormonszintje az orvostudomány szerint az életkorral fokozatosan csökken, illetve megszűnik. Én ezt a saját eredményeimmel cáfolom. A vérképemmel tudom bizonyítani, hogy azáltal, hogy a szervezetemet jól használom, megfelelő időzítéssel edzem és táplálom, ezáltal a hormonszintem nem hogy csökkent, de növekedett is.

Minden ott kezdődik, hogy én este fél tíz-tízkor már az álmok mezején járok. Ezzel elérem, hogy a szervezetem éppen úgy működjön, ahogy kell. A már említett növekedési hormon éjfél és kettő között termelődik. Ha az ember ezt nem veszi figyelembe, akkor a testünket vezérlő enzimek és kémiai anyagok nem működnek megfelelően. Az alvás mellett a helytelen táplálkozás, a rosszul megválasztott ételfélék is károkat okozhatnak. Ha sok szénhidrátot fogyasztunk, emelkedik a vércukorszintünk. A hasnyálmirigy, azon belül is a Langerhans-szigetek béta sejtjei termelik az inzulin nevű hormont. Ha magas a szervezetben ennek a szintje, akkor minden más hormon ’eltűnik’, a termelésük leáll. Így a növekedési hormont is visszaszorítjuk, de a legfontosabb boldogsághormonok, a szerotonin, dopamin, endorfin szintje is lecsökken a szervezetben. Márpedig ez a három fő jutalmazó hormonja biztosítja a szervezetnek a kellemes közérzetet, ettől érezzük jobban magunkat. Én a megfelelő étkezés (KETOGÉN diéta) kiválasztásával erősen lecsökkentettem az inzulin szintemetés azóta ez az étkezési forma már az életmódomhoz kötődik.

A glükóz helyett a zsírok és ketonok felhasználására állítjuk át a szervezetet. Ezt fejlesztettem én életstílussá. Az étkezésemet átállításával lecsökkent a vércukorszintem, jóformán nincs benne inzulin, így a pozitív és fontos hormonok képesek szétáramolni a testemben. Ez a lényeg. Azért fekszem le korán, azért tudományos alapú az étrendem, hogy a hormonok termelését elősegítsem. Mindent annak rendelek alá, hogy az életem folyamán az optimális egészségre és a maximális boldogságra törekedjek.

A Go100 pont erre az életmódra épülő tanácsadói program, amivel a saját magam általmutatott példával tudok segíteni másoknak is megértetni a helyes életmód szükségességét. Ez a specialitásom, és azt látom, egyre többen nyitottak a világra, egyre többen szeretnének egészségesen élni. Úgy tűnik, már nem a földi javak megszerzése a legfontosabb mindenkinek, hanem sokkal inkább az egészség megőrzése.

MIT?


A GO100 edukációs és mentoring programban megtanuljuk és megértjük: a testünk működését, a helyes étkezést és folyadékfogyasztást, a rendszeres testedzést, a fizikális, a mentális és emocionális egészséges fontosságát.

A GO100 nem más, mint egy útmutató az egészséges és hosszú élet felé, hiszen CÉL a 100 év 😉

AZ EGÉSZSÉG MŰVÉSZETE

AZ EGÉSZSÉG MŰVÉSZETE

Sajtómegjelenések a GO100-ról
Fotelharcosok kíméljenek! #go100

Fotelharcosok kíméljenek!
#go100


GO100 Kamaroaoniline

GO100 Kamaroaoniline


Minek köszönhető ez a remek kondi, Rippel fivérek?

Minek köszönhető ez a remek kondi, Rippel fivérek?


Rippel Feri: 100 évig akarok élni

Rippel Feri: 100 évig akarok élni


100 évig fog élni Rippel Feri

100 évig fog élni Rippel Feri

HOGYAN?


A GO100 program három részből áll:

  1. Lifestyle Education –  Életmód oktatás/ Életviteli tanácsok
  2. Smartfood Kitchen – Intelligens konyha/ ‘Okos étel’ receptek
  3. Fitness Motivation – Mozgás motivációk/ Hogy használd a testedet

Ezen a három területen magyarázom el és megmutatom meg a természet/az ételek/a mozgás és a test közötti működési kapcsolatokat. Hiszen minden összefügg mindennel. Minden sejtünk kapcsolatban áll a többivel.

Ha elkezdesz felébredni, folyamatosan tanulsz, tudatossá válsz, és csak a jelenre koncentrálsz, akkor TE IS ELÉRED a célt: A TELJES ÉS OPTIMÁLIS EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTOT, ami egész életedben végig kísér. Nem lesz szükséged többet orvosokra, gyógyszerekre, kórháazra, csak a benned rejlő óriási tudásra és arra a csodás testre amiben élsz!

LÉPJ KI A KOMFORT ZÓNÁDBÓL

Ahhoz, hogy szignifikáns változásokat érj el magadon, rendbe kell rakni az életedet:

  • Életstílus/életcél kitűzés
  • Önfejlesztés
  • A szokások és a testünk működésének rendszerezése
  • Étkezési változtatások
  • Folyadékbevitel fontossága és az időzítés
  • A mozgás és a sport egyensúlya
  • Szociális kapcsolatok kialakítása, ápolása

EGÉSZSÉG, BOLDOGSÁG, KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG

= hosszú élet

LIFESTYLE - a helyes életstílus

Ahhoz, hogy a szervezetünk tökéletesen funkcionáljon és szolgáljon minket egész életünkben, meg kell érteni a működésünket. Tisztában kell lenni a például a cirkadián ritmussal és helyes életstílussal. A GO100 program lényege, hogy a tudást áthozzuk a gyakorlatba és természetesen alkalmazzuk is magunkon.

EDUCATION - a tanulás

A tanulási folyamatban folyamatos, és életünk végéig tart. Ahhoz, hogy a GO100 programot tudjunk magunkon alkalmazni, meg kell látnunk az összefüggéseket, hogy minden mindennel kapcsolatban áll!

HUMAN BODY - az emberi test

Tisztában kell lennünk a testünk anatómia felépítésévél, így a megértés útján tudunk vele jót tenni. A testünk minden jelzésére figyelni kell, mert a GO100 programban nem tünetet ‘kezelünk’, hanem mindig a kiváltó okot keressük meg!

SMARTFOOD KITCHEN - az okos ételek konyhája

A szervezetünkbe többféleképpen vihetünk be energiát:

Tehát nagyon fontos ezek megértése, megismerése.

Az étkezésben a ketogén diéta az, amivel a szervezet beindítja az öngyógyítási folyamatot és átalakítja az energiaforrást a mérgező cukrokról az egészséges zsírok irányába. A folyadékbevitelnél fontos, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű (lehetőleg) szűrt vizet juttassunk magunkba.

A jó légzés nagyon fontos az alapregulációhoz, tehát erre külön figyelmet kell fordítanunk. Például meg kell tanulni a rekeszizomlégzést.

A bőrünkön keresztül pedig nagyon meg kell válogatnunk, hogy mit kenünk magunkra.

ABBÓL LESZEL, AMIT ESZEL!

A teljes és tökéletes egészség eléréséhez és megtartásához ez a mondás kimondottan igaz. A GO100 életmód alapja, hogy ismerd az ételeid forrását: egy biotermelőtől származó vegyszermentes zöldség, vagy gyümölcs, netalán a szabad legelőn kapirgáló ‘boldog’ állat biztosan az EGÉSZSÉGEDET fogja segíteni.

FITNESS MOTIVATION - Mozgás motivációk

A hosszú és egészséges élethez elengedhetetlen a rendszeres mozgás és a sportolás. Ez nem feltétlenül a legnehezebb, legextrémebb gyakorlatokból kell hogy álljon, mert egy jó séta és alacsony intenzitású de mégis a teljes testet (összes izmot, testrészt, ízületet átmozgató, a vérkeringést fokozó) 30 perces napi mozgás tökéletesen elég ahhoz, hogy sokáig és egészségesen éljünk

THE BODY IS A REFLECTION OF THE MIND - A testünk a gondolataink tükröződése

Go100 COACHING – Egészség MENTORING

A GO100 program:

0. Kiindulópont. A jelenlegi állapot felmérése: testi, lelki, szellemi, emocionális (Personal checkup)

1. Javítási fázis. Ha hiba, vagy eltorzulás van valahol, akkor az okot megkeresve kijavítani (Self healing)

2. Célkitűzés. Rövid és hosszútávú, új irányokat keresni (Enjoy the journey)

3. Pozitív változások ideje. Beállítani: az új életrendet, időzítést, étkezést, mozgást. (Returne to the LIFE)

4. Jövőkép. A hosszútávú célok elérése és az eredmények megtartása. (Positive vision of the future)

5. A TÖKÉLETES EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT ELÉRÉSE! (Goal is the optimal health)

6. A tudás felhasználása és továbbadása. (Continuously learn and pass on the knowledge)

7. GO100 azaz cél a 100 év!